ĐORĐE BALAŠEVIĆ OSETIO DA SE BLIŽI KRAJ? Ćerka pre nekog vremena podelila poruku kojom je zbunio obožavaoce (FOTO)

Novosti onlajn

19. 02. 2021. u 18:51

U DANAŠNjE vreme, kada je strah od korona virusa na domaćoj sceni dostigao vrhunac, Đorđe Balašević je pred smrt čudnom porukom zbunio je svoju porodicu, ali i zabrinuo brojne obožavaoce.

ЂОРЂЕ БАЛАШЕВИЋ ОСЕТИО ДА СЕ БЛИЖИ КРАЈ? Ћерка пре неког времена поделила поруку којом је збунио обожаваоце (ФОТО)

Foto: Darko Dozet

Naime, njegova ćerka Jelena Beba Balašević sa svojim pratiocima podelila je interesantnu prepisku sa svojim ocem čuvenim kantautorom Đorđem Balaševićem, te su mnogi postavili pitanje, da li je i čuveni muzičar zaražen korona virusom?

– Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmeje. "Koronulo" je, dakle, od zatvaranja, neizvesnosti, loših vesti svaki dan, brige – dodala je Beba.

Foto: Printscreen

Poznato je koliko je Đorđe Balašević bio vezan za svoju ćerku Bebu, a kako je i sam istakao jedan od najtežih perioda u njegovom životu bio je upravo kada je njegova ćerka doživela tešku sabraćajku. Jelena Balašević tada je mesecima bila nepokretna i u zaista kritičnom stanju. Ali je uz podršku porodice, tate Đorđa i majke Olivere, te svog brata Alekse uspešno prebrodila težak period.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024