"AMADEUS BEND" NASTAVLJA DALJE: Popularna leskovačka grupa dobila novog gitaristu i bubnjara

V.N.

18. 02. 2021. u 10:55

POP-FOLKERI iz Leskovca "Amadeus bend" u novembru su ostali bez bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od korone, a nedavno ih je napustio i gitarista Milan Kordolup, koji je u bendu bio 15 godina.

АМАДЕУС БЕНД НАСТАВЉА ДАЉЕ: Популарна лесковачка група добила новог гитаристу и бубњара

Foto ATA Images

On je na "Fejsbuku" objasnio da je potpuno normalno da u životu dođe trenutak kada se želje i vizije razlikuju, pa je iz tih razloga odlučio da zatvori to poglavlje, a da momci iz benda nastave bez njega.

Ipak, grupa koja se proslavila hitovima "Kupi me", "Lažu te", "Moja zemlja", "Slepi putnici" ili "Znaju oni", nastavlja dalje. Pevaču Bojanu Tasiću i klavijaturistima Bojanu Stanimiroviću i Aleksandru Stanimiroviću, su se pridružili gitarista Stefan Jevđić i bubnjar Igor Jeremić, Jagodinac koji je svirao u pratećem bendu Dženana Lončarevića.

Inače je i vlasnik škole bubnja za talentovanu decu, ali i sve one kojima je bubanj ljubav, a otvorio ju je jer u Jagodini ne postoji odsek bubanj u muzičkoj školi. "Amadeus bend" uveliko drži probe sa novim članovima, jer žele da snime pesmu i spot, kao omaž preminulom bubnjaru Tokanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati