UMETE LI DA "MEGANMARKLUJETE"? Ime vojvotkinje od Saseksa pretvoreno u glagol i postalo pravi hit! Evo koje je njegovo značenje

Novosti onlajn

17. 02. 2021. u 12:20

NAKON što je sa suprugom Harijem napustila kraljevske dužnosti i izazvala pravu buru u Britaniji i u svetu, Megan Markl je postala pravi brend, a svetski mediji navode da u njoj deginitivno "ima nečeg impresivnog".

УМЕТЕ ЛИ ДА МЕГАНМАРКЛУЈЕТЕ? Име војвоткиње од Сасекса претворено у глагол и постало прави хит! Ево које је његово значење

Foto: Printscreen/Instagram

To je još jednom potvrdio novi hit na internetu - ime glumice i vojvotinje pretvoreno je u glagol "meganmarklovati", a suština njegovog značenja je "ceniti sebe".

"Novi glagol" je na svom Tviter i Instagram nalogu prva objavila britanska glumica Džamila Džamil (34).

- Definicija izmišljenog glagola "meganmarklovati" znači "ceniti sebe i svoje mentalno zdravlje dovoljno kako biste napustili prostoriju, situaciju ili okruženje u kom vaše autentično ja nije dobrodošlo ili poželjno - piše u njenom tvitu.

Nakon što je Megan ovu šalu podelila sa svojih 2, 7 miliona pratilaca na Tviteru i 3,3 miliona pratilaca na Instagramu, fanovi su bili oduševljeni i između ostalog ostavili mnogo komentara sa ličnim primerima "meganmarklovanja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri