DANJU KOŽA, NOĆU ČIPKA: Starleta Ana Korać, obožava firmirane stvari

V. N.

10. 02. 2021. u 10:17

PRONAŠLA se starleta iz Ivanjice i rijaliti učesnica Ana Korać u tekstu o dolasku francuskog "Luj Vitona" u Beograd, koji su "Novosti" objavile prošle sedmice.

ДАЊУ КОЖА, НОЋУ ЧИПКА: Старлета Ана Кораћ, обожава фирмиране ствари

Foto Instagram/ana_korac

Pa je požurila da nas sve uveri kako će ona biti jedna od redovnih mušterija u njihovom butiku. Obukla je Koraćeva kožnu jaknu sa prepoznatljivim "luj viton" oznakama i pozirala u dnevnoj varijanti u snegu, na Kopaoniku.

Foto Instagram/ana_korac

Njenim pratiocima na "Instagramu", a ima ih 350.000, više se, očekivano, dopao selfi na kojem Ana umesto "luj viton" jakne, nosi samo crni čipkani bodi.

Budući da je nedavno raskinula vezu sa Davidom Dragojevićem, za koga li se ovako sredila, Ana nije rekla...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena