KRIVILI SU ME ZA ĐOLETOV RAZVOD: Vesna Đogani o paklu koji je prošla

Novosti online

08. 02. 2021. u 11:22

NAKON razvoda Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić u medijima se spekulisalo da je glavni krivac za raspad braka slavnih densera Vesna Đogani, koja je kasnije postala Đoletova žena.

КРИВИЛИ СУ МЕ ЗА ЂОЛЕТОВ РАЗВОД: Весна Ђогани о паклу који је прошла

Foto: Instagram

Naime, kada je 2001. godine došlo do razvoda, Slađu je u grupi ''Đogani'' zamenila pevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije, Vesna i Đole započeli su svoju romansu, a hitovi su se samo nizali.

Denser Đole Đogani sada se osvrnuo na period kada se razveo od Slađe, te naveo da mu je tada bilo izuzetno teško jer mu se ceo život u momentu promenio iz korena.

- Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu ''Ponekad'' i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi - rekao je Đole u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodao:

- Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao. Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.

Slađino mesto u grupi "Đogani" zauzela je Vesna, a ovo su bile njene prve impresije o srpskoj estradi.

- Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe - ispričala je Vesna.

Vesna Đogani otkrila je i zbog čega je posebno vezana za jedan stih pesme "Znam ja", a priča se tiče njenog bivšeg momka.

- Kad sam bila tinejdžerka imala sam jednog momka pre Đoleta, i mi smo se razišli i on je imao devojku. Jednom me je nazvao i rekao je da je promenio broj, ali da je prvo mene nazvao. Tada me je kupila rečenica iz pesme: "Čak sam i tvoj novi broj pre nje znala" - rekla je Vesna u pomenutoj emisiji.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest