"BOGDANA NISAM SKORO VIDEO TAKO SREĆNOG": Nećete verovati kako je otac Cecinog dečka saznao za njihovu romansu

Novosti online

14. 01. 2021. u 19:39

БОГДАНА НИСАМ СКОРО ВИДЕО ТАКО СРЕЋНОГ: Нећете веровати како је отац Цециног дечка сазнао за њихову романсу

Foto: Printskrin TV Pink

ZA novu ljubavnu vezu Svetlane Cece Ražnatović (47), juče nije saznala samo javnost, već i Miloš Srejović, otac njenog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok otkrio je da mu sin o novoj ljubavi ništa nije pričao, a istakao je i da podržava svaki njegov izbor.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - ljubazno je rekao nekadašnji atletski šampion.

Na pitanje od kada ima saznanje da mu je mezimac u ljubavi sa Ražnatovićevom, Miloš je rekao da je tu vest pročitao u medijima.

- Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen - uz osmeh je završio Srejović koji živi u Kragujevcu i zahvalio se što smo ga pozvali.

Inače, Miloš je rođen u Kragujevcu, a svoj grad je proslavio davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je i za najboljeg sportistu Balkana.

Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u našoj zemlji. Zbog povrede tetiva ubrzo je završio takmičarsku karijeru.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)