"SENKA PROŠLOSTI" JE POEZIJA ZA DUŠU: Novi hit Ivane Keković - Svaka reč će vam istopiti srce (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 17:00

„Kad sklopim oči za tebe se molim, i kažem, mili, samo da si dobro ti, toliko malo treba mi...“

СЕНКА ПРОШЛОСТИ ЈЕ ПОЕЗИЈА ЗА ДУШУ: Нови хит Иване Кековић - Свака реч ће вам истопити срце (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ovo je samo deo pesme Ivane Keković pod nazivom „Senka prošlosti“, koja se poslednjih dana šeruje na društvenim mrežama i Youtube-u što znači da su je mnogi slušali i na prvo slušanje zavoleli, a ponovo je dokazano da iskrene emocije i prave ljubavi još uvek postoje!

Iako je ova godina prošla sa mnogo manje muzike, slavlja i obeležavanja lepih trenutaka, zbog virusa koji je zahvatio ceo svet, to neke nije sprečilo da i dalje vredno rade. Dok se većina estrade žalila na to da nemaju posla i da teško žive, neki od njih su ipak uzeli stvar u svoje ruke. Ivana je jedna od njih.

Snimila je svoju prvu pesmu i spot koji možete poslušati u nastavku:

Posebne pohvale, kako možemo da vidimo čitajući veliki broj komentara na društvenim mrežama, upućene su na račun Ivaninog besprekornog glasa, ali isto tako i na kompoziciju i tekst koji su delo mladog talentovanog Marka Leđenca poznatijeg pod nadimkom Feba. Takođe, mnogi smatraju da su oni sjajan i profesionalan tim, koji je tek počeo da niže velike hitove.

Oni koji su pratili Pinkove zvezde pre nekoliko godina, sigurno će se odmah setiti ove takmičarke, koja je bila finalista ovog show programa i u svakoj emisiji dobijala pohvale od žirija, koji su tada činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris DŽinović, Bora Čorba i Miroslav Ilić.

Prepoznatljiva po frizuri zbog koje je sve vreme imala nadimak „Kleopatra“, ali pre svega po sjajnom glasu, tačnosti i jednako dobro otpevanim pesmama svih žanrova.

Haris DŽinović je jednom prokomentarisao: „Sve čekam kada ćeš nešto pogrešiti i nisam dočekao“, a Ceca je odušeljena izvedbom i Ivaninim glasom rekla: „Ja ne znam kako ti do sada već nisi nešto snimila“. 

Kako je već mnogo puta dokazano, samo vrednim trudom i radom i bezgraničnom voljom ostvaruju se najveći ciljevi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SKANDAL NA AERODROMU: Dara tukla pesnicama, stigla policija - sve je počelo brzom vožnjom na auto-putu