POVRATAK U BOŽIĆNU ZEMLJU: Pred premijeru druge sezone horor serije "Nosferatu", stiže još napetiji nastavak

B. JOVANOVIĆ

27. 12. 2020. u 09:30

SVI oni koji su voleli prošlogodišnju, prvu sezonu fantastične horor serije "Nosferatu", nastale prema romanu Džoa Hila, sina slavnog Stivena Kinga, ponovo imaju razloga da se raduju.

ПОВРАТАК У БОЖИЋНУ ЗЕМЉУ: Пред премијеру друге сезоне хорор серије Носферату, стиже још напетији наставак

Foto: AMC

Od 4. januara, svakog ponedeljka u 22.00, na programu AMC televizije, moći ćemo da pratimo drugu sezonu kroz 10 novih nastavaka, snimljenih ove godine. S obzirom na to da smo imali ekskluzivnu priliku da pogledamo sve epizode pre njihovog emitovanja kod nas, možemo vam reći da nastavak kvalitetom, a i napetošću, nimalo ne zaostaje za prvom sezonom. Naprotiv.

Priča se nastavlja osam godina kasnije, kada zatičemo Vik Mekvin (Ešli Kamings) u nešto drugačijoj ulozi nego ranije. Duševni mir i dalje joj remeti pomisao na Čarlija Manksa (Zakari Kvinto), koji je svoju besmrtnost održavao hraneći se dečjim dušama, ali se u njenom životu mnogo toga promenilo. Ne smemo vam otkriti šta, ali smemo da vam došapnemo da jedna stvar, koja je u mnogome određuje, ostala ista, uprkos Vikinom stasavanju u mladu ženu. Takođe, zastrašujući drugi svet koji paralelno postoji, Božićna zemlja, prisutan je i sada, a Vik se svim snagama grčevito bori da iz njega vrati ono što joj pripada. Uz mnoštvo mračnih scena obojenih noćnom tamom, uzbuđenja, neizvesnosti i straha, ali i uz brižljivo građenu dramsku priču, pratićemo našu junakinju kroz njene spoljne i unutrašnje borbe. Svojevrsnu potporu, kada joj bude bila najpotrebnija, pružiće joj majka Linda (Virdžinija Kal), ali i suprug Lu (Džonatan Lengdon), rastrzan između onoga što, zdravorazumski, smatra zbiljom i onoga što se zaista dešava.

Australijanka rođena u Saudijskoj Arabiji, Ešli Kamings (28), znana nam i po ulozi u filmu "Sutra, kada je počeo rat" (2010), u drugoj sezoni serije pokazala je da u svetu televizije i filma itekako može da se računa na nju, sazrevši u ozbiljnu karakternu glumicu.

Da li će se nakon ovih 10 epizoda otvoriti prostor i za nastavak serijala, kao i koja je (važna) uloga malenog plavušana, Džejsona Dejvida, u celoj priči, ostaje vam da otkrijete do 8. marta, kada je na programu poslednji nastavak drugog ciklusa serije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena