IZGOVORIO JE SAMO OVO I OTIŠAO ZAUVEK: DŽejeva ćerka Marija se na očevoj sahrani slomila od tuge - ovo su bili njihovi poslednji trenuci

Novosti onlajn

11. 12. 2020. u 21:57

ĆERKA Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, otkrila je kako je sa njim provela poslednje trenutke. Ona je objasnila da tog dana ništa nije nagoveštavalo da je to poslednje poslepodne koje će provesti s njim.

ИЗГОВОРИО ЈЕ САМО ОВО И ОТИШАО ЗАУВЕК: Џејева ћерка Марија се на очевој сахрани сломила од туге - ово су били њихови последњи тренуци

Foto: ATA images

- Svi smo sedeli u dnevnoj sobi i najnormalnije razgovarali. Nisam ni pomišljala da će to biti poslednji put da svi zajedno sedimo. Tata je u jednom trenutku rekao da će da ode u sobu da bi se malo odmorio i samo je odšetao. Rekao je: “Idem malo da prilegnem. Čekajte me da ustanem, pa da svi zajedno sednemo i ručamo - ispričala je Marija i dodala:

- Sledeće čega se sećam jeste da smo ušli u sobu i videli da još nije ustao. Tada smo prišli i shvatili da ne diše. Napustio nas je zauvek.

Poslednje dane života Džej je proveo sa svojim unučićima i porodicom, kao i sa dugogodišnjom partnerkom Andrijanom.

(Srpski telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)