"VEĆ SAM PRELEŽAO KORONU U MARTU, ALI..." Bane Mojićević kaže da su mu se vratili simptomi - Pregažen sam, imam temperaturu

Novosti online

22. 11. 2020. u 20:01

PEVAČ Bane Mojićević otkrio je da je u martu preležao korona virus i bio u izolaciji mesec dana, ali da su mu se sada vratili simptomi.

ВЕЋ САМ ПРЕЛЕЖАО КОРОНУ У МАРТУ, АЛИ... Бане Мојићевић каже да су му се вратили симптоми - Прегажен сам, имам температуру

Bane Mojićević

Naime, Bane je otkrio da trenutno ima povišenu temperaturu i da je u izolaciji. Čim je osetio simptome odmah se testirao, ali ovoga puta test je negativan.

- Radio sam test i bio je negativan. Uradiću ponovo da budem i ja siguran. Imam temperaturu, pregažen sam i umoran, to su simptomi. Možda je neki sezonski virus, ipak sam izolovan, pa ću da ponovim test - priča pevač.

On je dodao da je koronu već preležao u martu.

- Nisu bili preozbiljni simptomi, imao sam temperaturu, bez apetita, nisam skoro ništa osećao, miris, ukus, ništa. Bio sam u izolaciji skoro mesec dana, sam sam bio, najviše zbog roditelja, poštovao sam sve mere. To smo pregurali, a sada ću da vidim šta se dešava – rekao je Mojićević.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna