SA SLOBOM PEVA, SA GOBELJOM CVETA: Folkerka Katarina Grujić o nastupu u novogodišnjoj noći i ljubavnoj idili

V. N.

14. 11. 2020. u 10:44

SITUACIJA oko pandemije kovida 19 remeti ili ruši planove brojnim pevačima već mesecima, pa tako, očekivano, iako je sredina novembra, još uvek se ne raspreda o tome ko će gde nastupati za Novu godinu, i šta će, uopšte, biti moguće organizovati.

СА СЛОБОМ ПЕВА, СА ГОБЕЉОМ ЦВЕТА: Фолкерка Катарина Грујић о наступу у новогодишњој ноћи и љубавној идили

Foto Instagram/katarinagrujic.doll

Ćutanje na tu temu je, ipak, prekinula Katarina Grujić. Jedna od najseksepilnijih pevačica mlađe generacije objavila je na "Instagramu" da će za doček 2021. pevati, zajedno sa Slobom Radanovićem, u "Stadion holu" (šoping-centar "Stadion") na Voždovcu.

- Dragi prijatelji, kada se uzme u obzir da je novogodišnji nastup davno zakazan i najavljen, ja se iskreno nadam da će situacija sa kovidom 19 ići u pozitivnom smeru, i da se družimo u najluđoj novogodišnjoj noći sa mojim dragim kolegom Slobom Radanovićem - napisala je Kaća na "Instagramu".

Vrlo brzo su se nanizali komentari njenih oduševljenih pratilaca koji su uvereni da je to sjajna kombinacija i da, uz njih dvoje, sledi najbolji doček Nove godine u Beogradu. Ima i onih koji su otišli korak dalje, i poželeli da Kaća i Sloba snime duet.

Jedan drugi poznat muškarac je, ipak, u njenom fokusu - fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić. Njih dvoje su jedan od najintrigantnijih parova u poslednje vreme u Srbiji. Mnogi Kaći zavide zbog ljubavi sa popularnim Gobeljom.

- Ja zaista nisam osoba koja ulazi u sukobe, koja se raspravlja i prepire, mada, iskrena da budem, znam da sam mnogima trn u oku i da me mnoge koleginice mrze - priča Grujićeva za beogradske medije. - Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim, obučem ili kakvu god frizuru da napravim. Evo, baš nedavno sam odsekla šiške, i nije prošlo ni nekoliko dana, sve su ih odsekle. Zbog toga ću sad morati da se ofarbam u crno i nadogradim je do d**eta, pa da vidimo da li će isto učiniti i one.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije