ĐANI OŽENIO SINA: Svi u belom, osim mlade, koja se udala u patikama

Novosti online

21. 10. 2020. u 16:26

NAJSTARIJI sin Radiše Trajkovića Đanija, Miloš Trajković, danas je oženio svoju izabranicu Ninu Jezdimirović.

ЂАНИ ОЖЕНИО СИНА: Сви у белом, осим младе, која се удала у патикама

Foto: Printskin youtube

Naime, mladenci su se sa roditeljima na opštinskom venčanju pojavili u pomalo nesvakidašnjem izdanju. Mlada je došla u patikama, umesto venčanice obukla je plavu haljinu sa bundom, dok je Slađa, majka mladoženje i Đanijeva supruga, zablistala u uskoj dugoj beloj haljini.

Đani je okupljenim novinarima rekao da neće biti velikog slavlja, niti muzike, već će nakon opštinskog venčanja biti priređen porodični ručak u restoranu.

Iako mu je otac poznati pevač, Miloš se nikada nije eksponirao u javnosti, te se tako za njegovu vezu sa Ninom saznalo tek u martu ove godine, kada su njih dvoje zajedno sa Miloševim roditeljima, Đanijem i Slađom, privedeni u jednom beogradskom hotelu zbog kršenja mera propisanih usled pandemije korona virusa.

Tada je otkriveno i da je Nina trudna, te da će ona i Miloš dobiti prvo dete, a kako se pisalo Ninini roditelji srećnu vest saznali su iz medija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina