"ALEJE LJUBAVI" ŠIROM BIVŠE JUGE: Objavljen Spot za pesmu Željka Samardžića i "Crvene jabuke" (VIDEO)

V.N.

05. 10. 2020. u 06:00

DUGO najavljivani spot za pesmu "Aleje ljubavi", duet Željka Samardžića i "Crvene jabuke", konačno je, posle nekoliko meseci snimanja, objavljen, na radost obožavalaca popularnog pevača i čuvene grupe.

АЛЕЈЕ ЉУБАВИ ШИРОМ БИВШЕ ЈУГЕ: Објављен Спот за песму Жељка Самарџића и Црвене јабуке (ВИДЕО)

Foto Jutjub printskrin/Željko Samardžić

Video je sniman na raznim lokacijama širom bivše Jugoslavije.

Uz kadrove iz Beograda, tu su i snimci iz Zagreba, Sarajeva, Skoplja, Ljubljane, Podgorice, sa Jadrana, Skadarskog jezera, uz naravno, neizostavni Mostar, grad u kom su rođeni i Samardžić i vođa "Jabuke" Dražen Žerić Žera. Sve se dešavalo u otežanim okolnostima, u jeku pandemije virusa korona, ali to nije sprečilo ekipu predvođenu rediteljem Harisom Dubicom da realizuje ambiciozan poduhvat.

Posebnu pažnju u spotu privlači simpatično dizajnirana crvena jabuka sa brkovima i naočarima, kao jasna vizuelna asocijacija na ovaj duet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)