BANE MOJIĆEVIĆ O RAZVODU: Ovo je moja poslednja ljubavna priča opevana u stihovima

Novosti online

28. 09. 2020. u 17:12

PEVAČ Bane Mojićević pričao je o svojoj novoj pesmi koja je nastala posle razvoda od Milice posle sedam godina braka.

БАНЕ МОЈИЋЕВИЋ О РАЗВОДУ: Ово је моја последња љубавна прича опевана у стиховима

Bane Mojićević

- To je moja poslednja ljubavna priča opevana u stihovima. Jako sam srećan što sam ovakvu pesmu snimio, pravljena je za sva vremena - rekao je Bane za Kurir TV, pa nastavio:

- Da sam znao da možemo ovako vrhunski da komuniciramo najbolje do sada ja bih rekao. Bolje je nego ikada u našem odnosu, dogovaramo se otvoreno oko obaveza i planova, ne bih ništa menjao za sada. Više od pola godine nismo zajedno, dali smo jedno drugom vremena da živote vratimo u normalu. Dogovarali smo se dugo.

Banetova deca prema njegovim rečima, ne trpe zbog razvoda.

- Deci je bolje jer je sve posvećeno njima, njihovim željama i potrebama i to koriste... Sin je krenuo u prvi razred sa šest i po godina, dosta mu pomažemo - priznao je pevač.

Kada su pevača pitali da li je sada spreman za novu ljubav, on je kratko odgovorio.

- Nisam razmišljao u tom smeru. Okrenut sam postizanju mira, deci i pripremama za nastavak karijere - kaže Bane. 

Bane je istakao da nije stupio u kontakt sa koleginicom Tanjom Savić, koja prolazi kroz težak period.

- Ona zna da smo prijatelji iako se ne viđamo često, voleo bih da što pre izađe iz agonije u kojoj se trenutno nalazi, to je traumatično iskustvo za svaku ženu, prestrašno je da se tako nešto dogodi bilo kome - priznao je Bane.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

U POTPUNOM SAM ŠOKU... Dugogodišnji kolega Bojane Janković zatečen tragičnom vešću o njenoj smrti