IZOSTAO DRŽAVNI TUŽILAC: Odloženo suđenje po tužbi Slađane Milošević

M. Ć.

24. 09. 2020. u 21:10

DANAŠNJE ročište po tužbi rok umetnice Aleksandre Slađane Milošević, protiv okrivljenog Igora Stankovića u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, odloženo je za 20. novembar, zbog nedolaska državnog tužioca koji je bio sprečen.

ИЗОСТАО ДРЖАВНИ ТУЖИЛАЦ: Одложено суђење по тужби Слађане Милошевић

Foto ATA Images

Pred licem pravde se pojavio okrivljeni Stanković sa braniocima, kao i Slađanin advokat Nikola Grbić, dok prisustvo pevačice nije bilo neophodno. Za danas je bio predviđen glavni pretres - saslušanje okrivljenog i iznošenje odbrane. To, međutim, bez prisustva državnog tužioca nije bilo moguće, pa su se okupljeni vrlo kratko zadržali u zgradi suda.

Podsetimo, Stanković se, po tužbi, tereti da je u martu ove godine bio nasilan prema svojoj partnerki Slađani Milošević. Pevačica je prijavila optuženog nakon što je među njima, navodno, najpre došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog kontakta. Miloševićevoj je lekarska pomoć ukazana u Urgentnom centru, i konstatovane su joj lake telesne povrede. Stanković je pred tužilaštvom negirao navode o nasilju.

- Moja klijentkinja i ja od samog početka težimo da nađemo druge legalne načine kako da se reši pitanje naknade štete, kao i za razrešenje drugih stvari povodom dela koje je okrivljeni Igor Stanković učinio prema Slađani - izjavio je za "Novosti" advokat popularne pevačice Nikola Grbić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)