GENERAL SIMIĆ PRVI PUT O INCIDENTU SA LJUPKOM: Ova masnica je plod njene ljubomore, nisam se čuo sa njom

Novosti online

20. 09. 2020. u 22:00

GENERAL policije Dragiša Simić večeras gostuje u emisiji "Hit Tvit", i progovorio je o incidentu sa pevačicom Ljupkom Stević, koja mu je razbila automobile i navodno ga udarila.

ГЕНЕРАЛ СИМИЋ ПРВИ ПУТ О ИНЦИДЕНТУ СА ЉУПКОМ: Ова масница је плод њене љубоморе, нисам се чуо са њом

Foto: Printscreen/Instagram

On je naveo da je šteta velika na automobilima, i potvrdio je da je masnica na njegovoj usni plod njene ljubomore.

- Već dugo se piše o meni u žutoj štampi, napokon da ja kažem nešto o sebi i mojoj karijeri, i da pokažem narodu da nije istina sve što se o meni priča - rekao je general.

Foto: Printscreen

On je demantovao navode o slučaju od pre nekoliko godina, kada je navodno Ljupka Stević zaustavljena kada je vozila Bentli koji je oduzet od Darka Šarića.

- Ja još jednom kažem, ja sam vozio taj auto. Taj automobil je korišćen kao presretač, i bio je u upotrebi kao službeni automobil - rekao je general, na šta je Ivica Dačić dodao da policija i dalje koristi i džip Dušana Spasojevića Šiptara, pripadnika Zemunskog klana, i da to nije ništa čudno.

Na pitanje da li ovaj incident može da poljulja njegovu karijeru, general Simić je odgovorio odrečno.

- Ne bi trebalo, ja sam profesionalac i svoj posao obavljam izuzetno profesionalno. Ja imam dosta rada iza sebe, sa 16 godina sam obukao uniformu i imam 3 godine službe. U službi sam se dokazao - rekao je on, na šta je voditeljka konstatovala da je i Bil Klinton preživeo Ovalnu sobu.

Foto: Printscreen

- Ova situacija je izuzetno neugodna za moju porodicu, ja sam otac četvoro dece i nedavno sam postao deda. Ja sada moram da objasnim ovo svojoj porodici, ali ko nije grešan neka baci prvi kamen - rekao je Simić, i naveo da nije razgovarao sa Ljupkom Stević od incidenta.

Na voditeljkino pitanje Dačiću šta savetuje generalu, ministar spoljnih poslova je kroz smeh rekao: "Sad je kasno da ga savetujem".

Tokom razgovora je Dačić rekao da je siguran da će general i Ljupka pomiriti, na šta je general odrečno odgovorio.

- Ono što sada mogu da poručim ljudima, neka svako odreaguje kao ja. Prvo ja sam bio na meti napada, fizički je krenula da se obračunava sa mnom. Ja sam samo stavio ruke na leđa i izašao. To je moja poruka svim muškarcima, nikada nemojte da povređujete žene, i uvek se trudite da izbegnete nasilje.

Ljupka Stević/Foto: Instagram

Simić je istakao da taj izliv besa nije način da se završi bilo koja veza, i da privatnost treba da ostane zaštićena.

- Moj zaključak je da na ovakav način ne sme da se završi bilo koja veza, pogotovo ako ste javna ličnost.

Ivica Dačić je generalu rekao da mu to nije trebalo, ali se i ponovo pozvao na biblijski citat o bačenom kamenu i bezgrešnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve