PEVAČICA Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda zbog skandala koji je izazvala na nastupu u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Katarina Živković.

Komentari (9)

Crnogorka

08.09.2020. 18:28

Jaco moja tebe svaka cast,ne stidis se roda svoga,a ovoj napunpanoj nazovi pjevacici bolje bi joj bilo da cuti i vidi sebe ,nikoga nijesi javno uvrijedila ,i bas te briga,a to sto pjevas po srbiji i zaradjujes jos i zaboga,a dje pjeva srpska gospoda ljeti no na crnogorsko primorje pa niko nista ne veli,ovo je samo komentar jedne glupe neobrazovane pjevaljke

MicaF

08.09.2020. 22:50

@Crnogorka - Hm, hm, hm ... Zaista tema za razmisljanje. "Srpska gospoda", jel'? Pa, hajde da vidimo, jesmo li zaista ... Srbi Vam spasavaju letnju sezonu, jer ste finansijski propali, Srbi Vam salju respiratore (jer niste imali dovoljno), Srbi Vam salju psenicu, jer Vi nista nemate, osim glupe Jadranke, kojom se dicite ... Dalje .. Nikoga nije javno uvredila? Aha, znaci pevati za "patriote" (ako se pod tim moze svrstati grupica ocigledno neobrazovanih ljudi, koji ne znaju da su i Srbi i Crnogorci jedan narod) u klubu, to nije javni skup? Bolje da vise ne komentarisem, jer da ti imas i malo mozga, ne bi ovo napisala. Ogranicenost 100%. Stoga, iz svega napisanog, mozes zakljuciti da smo GOSPODA. Prijatno vece!

deda pera

08.09.2020. 22:18

Bravo Kaca, rekla si kako i jeste! Takve kao Barjaktarovic Jadranka nam NE trebaju! Ti si nam Kca i bolja pevacica i lepsa i mladja devojka od nje! Neka ona sada peva u CG i neka se NE pjavljuje u nasoj Srbiji! A sto se tice mora mozemo i u Grcku kad god hocemo a mozes i ti ako zelis! Nema samo CG more, jel tako?