"OVDE SI ŽIVELA I ZARAĐIVALA, DALA SI SEBI AUTOGOL": Kaća Živković o potezu Jadranke Barjaktarović - Glupo da gluplje ne može biti

Novosti online

08. 09. 2020. u 12:14

PEVAČICA Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda zbog skandala koji je izazvala na nastupu u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Katarina Živković.

ОВДЕ СИ ЖИВЕЛА И ЗАРАЂИВАЛА, ДАЛА СИ СЕБИ АУТОГОЛ: Каћа Живковић о потезу Јадранке Барјактаровић - Глупо да глупље не може бити

Foto: Instagram

- Ovo bih razumela da je neki sportski događaj bio u pitanju, gde je npr. Crna Gora pobedila Srbiju, gde bi sve ovo dobilo šaljiv kontekst. Ali da toliko budeš alav i glup da otpevaš ovako nešto "ponesen energijom patriota" i time daš podršku mržnji i razaranju dva naroda, da ne kažem jednog naroda - napisala je Kaća Živković, pa dodala:

- Pa u ovoj državi si postala popularna, ovde si živela i zarađivala. Glupo da gluplje ne može biti, autogol za Jadranku.

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - rekla je pevačica koje godinama radi i živi na relaciji Srbija-Crna Gora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije