NEDELJA PROĐE - BOJAN PERIĆ: Kapetan i dalje putuje

Ivan Lovrić

30. 08. 2020. u 08:26

Po svemu sudeći, i šestu sezonu će čvrsto koračati kroz "Vojnu akademiju". Ne samo zbog ove TV serije, Bojan Perić je svrstan u stroj naših najpopularnijih mladih glumaca. Obaška i velikih partizanovaca.

НЕДЕЉА ПРОЂЕ - БОЈАН ПЕРИЋ: Капетан и даље путује

Bojan Perić / Foto K. Mihajlović

Objavljeno je da je završen scenario za šesti nastavak "Akademije".

- Zasada ništa konkretno ne znam o tome. Ali mi je veoma drago da postoji interesovanje za još jedan nastavak.

* Kako tumačite veliku gledanost ove serije?

- Mlada publika je u njoj pronašla sebe. Reč je o stvarnim životima i svakodnevnim problemima mladih ljudi. Dugovečnost te serije bila je garantovana još od prvih epizoda. To nisam znao onda, ali znam sada.

* Počeli ste kao kadet, i dogurali do kapetana. Da li očekujete unapređenje i u novoj sezoni?

- Pravo da vam kažem, kako je krenulo, ja očekujem i vojnu penziju.

* Snimali ste i nove "Kamiondžije".

- To je pogled na "Kamiondžije" iz današnje perspektive, i očekujem da i ova serija bude veliki hit. Igrao sam malu ulogu, ali u velikim projektima ne postoje male uloge.

* Da li se sećate Paje i Jareta, koje su tumačili Paja Vuisić i Čkalja?

- Kako da ne? Bili su sjajni, kao i uvek, ali sam siguran da će i njihovi naslednici, Nenad Jezdić i Tihomir Stanić, ostaviti fantastičan utisak.

* Igrali ste i u TV seriji "Drim tim", fudbalskoj priči o ekipi sastavljenoj od jedanaest sinova.

- I tu sam imao malu ulogu, ali meni veoma simpatičnu. Drago mi je što me je Dejan Zečević pozvao da učestvujem, jer neizmerno volim fudbal.

* Veliki ste navijač Partizana. Šta je sa crno-belim "drim timom"?

- To što im je sada nedostajalo, neće im faliti na sledećim utakmicama, nadam se. Bitno je da smo prošli u narednu fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

* Teško je igrati bez vernih navijača.

- Sport bez publike je kao i pozorište bez publike. Fudbal se ipak igra za navijače, i nadam se da će ovo što pre proći, i da će se publika vratiti na stadion.

* Danas je utakmica sa Vojvodinom. Hoćemo li se "lalama" revanširati za finale kupa?

- Nadam se da hoćemo. Ja molim igrače Partizana da pobede, a ako ne mogu sada, onda neki drugi put.

* Volite da posećujete egzotična mesta u svetu.

- Ovog leta nisam nigde bio, ali početkom godine, kada je sve ovo počelo, bio sam na Karibima. Posle mnogo peripetija jedva sam se vratio u Beograd. Bio mi je otkazivan let za letom.

* Šta vam je obeležilo proteklu nedelju mimo profesije?

- Pobeda Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, naravno, i nova epizoda podkasta "Partizan histerikal", radio-emisije na internetu koju prijatelji i ja snimamo svake nedelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)