KAJLI DŽENER UJUTRU! Da li zbog previše botoksa izgleda kao da su je pčele izujedale?

Novosti online

17. 08. 2020. u 17:23 >> 17:38

NAJMLAĐA milijarderka na svetu Kajli Džener pokazala je kako izgleda kada se probudi, a mnogi komentarišu da je otečena i da ne može da se nasmeje od previše botoksa.

КАЈЛИ ЏЕНЕР УЈУТРУ! Да ли због превише ботокса изгледа као да су је пчеле изуједале?

Foto: EPA

Kajli je na svim Instagram profilu objavila jutarnje kadrove, na kojima je vidno otečena i bez trunke šminke. Takođe, njena kosa je čupava i ona pozira u bade mantilu.

Ona se zatim našminkala i sredila frizuru, pa je uporedila kadrove pre i posle sređivanja. Dobila komplimente na račun izgleda bez šminke, ali su brojniji oni koji joj zameraju previše botoksa i višak kilograma.

Naime, kako mnogi komnetarišu, Kajli je dobila koji kiloram, što se vidi na njenom telu, ali i na licu, zbog čega je fanovi kritikuju. Ona se našla na meti negativnih komengtara, jer neki njeni pratioci smatraju da je preterala sa botoksom, te da zbog njega izgleda "kao da su je pčele izujedale".

Kajli je pre nekoliko dana, 10. avgusta, proslavila 23. rođendan u haljini Olivera Rustenga, vlasnika modne kuće Balmain, a kreacija košta oko 2,3 miliona dinara.

Evo kako izgleda Kajli kada se probudi i da li je preterala sa botoksom.

Foto: instagram kajlidžener

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna