ISPRAĆAJ RAJKA DUJMIĆA: Poznat datum sahrane, dozvoljeno prisustvo 400 ljudi

Novosti online

ponedeljak, 10. 08. 2020. u 18:07

ИСПРАЋАЈ РАЈКА ДУЈМИЋА: Познат датум сахране, дозвољено присуство 400 људи

Nikola Fifić

VOĐA grupe Novi fosili Rajko Dujmić koji je je preminuo 4. avgusta u 66. godini od posledica teške saobraćajne nesreće, na večni počinak biće ispraćen 17. avgusta u 10 sati u krematorijumu Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu.

Kako prenosi portal "24sata.hr", iz Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga rekli su kako na ispraćaj, zbog epidemije korona virusa, sme doći maksimalno 400 ljudi.

- Pre svega, zahvaljujemo se svima na lepim uspomenama na Rajka, na podršci u ovim teškim i bolnim trenucima, kao i svima koji su uputili izraze iskrenog saučešća. Zahvalni smo na svim medijskim objavama koje svim generacijama otkrivaju životni put Rajka. U tim pričama dolazi do pogrešnih nenamernih interpretacija, ali i pored toga, ponosni smo što se Rajko prepoznaje kao velikan glazbe i govornik ljubavi - piše u objavi porodice Dujmić, prenosi ovaj portal.

- Želja porodice je da pored kovčega ne budu počasne straže institucija i muzičara koji se očekuju te velikog prisustva svih koji su poštovali njegovo delo. Za sve vas koje epidemiološke mere ili neke druge okolnosti sprečavaju da prisustvujete poslednjem ispraćaju, znajte da osećamo vaše poštovanje prema Rajku i nama - piše u objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mirko

16.08.2020. 11:48

Збогом ЛЕГЕНДО. Лака ти земла. TI Djurdjica ste Novi Fosli..Ostali clanovi benda-bez vas bili bi Oficijanti ili Taksisti