NATAŠA BEKVALAC (NE) KUVA? U kuhinji ostavlja bez daha

V.N.

02. 08. 2020. u 15:49

NOVOSADSKA barbika Nataša Bekvalac još jednom je ostavila jači pol bez daha, kada je na "Instagramu" objavila izazovnu fotografiju iz svoje kuhinje, a u prvom planu su njene noge.

НАТАША БЕКВАЛАЦ (НЕ) КУВА? У кухињи оставља без даха

Foto Instagram/bekvalceva

Nata sedi na radnoj površini u beloj haljini, a iza nje nema ni voća, ni povrća, ni šerpi, ni lonaca, ni čaša... Tek jedna džezva u uglu.

- Nisam obična domaćica - poručila je jasno Bekvalčeva i dobila salvu pozitivnih komentara na račun izgleda.
Bilo je i onih koji su je pitali šta je kuvala za ručak, a kako ona nije odgovarala, umesto pevačice to je učinio jedan obožavalac, napisavši:
- Prečanska supa sa domaćim rezancima, koje je mesila i razvijala naša lepotica. Nokti su malo smetali, ali...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)