MILIONSKO ZBOGOM: Berluskoni ispratio poslednju verenicu čekom od 20 miliona evra

Tanjug

24. 07. 2020. u 19:36

LIDER i vlasnik partije “Forza Italija”, i nekadašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni, ali i jedan od najbogatijih ljudi u Italiji, se rastaje od svojih verenica, bivših žena i prijatelja milionskim sumama novca, pa je tako, za sada poslednju, verenicu mladu Frančesku Paskvale ispratio čekom od 20 miliona evra.

МИЛИОНСКО ЗБОГОМ: Берлускони испратио последњу вереницу чеком од 20 милиона евра

Foto: EPA

Kako piše list “Koriere Dela Sera” predhodna milionska zbogom su donela bivšoj supruzi Veronik Lario 46 miliona, gospođi Miranda Ana Rati, u stvari ženi nekadašnjeg Berluskonijevog prisnog saradnika Marčeloa Del Utri, koji u zatvoru izdržava kaznu od 7 godina zbog korupcije više od tri miliona evra.

Finansijski dobro su prošli, takođe nekadašanji, saradnici Lele Moro, zvanično menadžer Tv zvezda, koji je optužen da je Berluskoniju svojevremeno podvodio mlade žene koje su učestvovale na njegovim “bunga-bunga” feštama, nekadasnjeg TV novinara, direktora Tg 4, Emilio Fede, koji je takođe bio umešan u “bunga bunga” fešte koji je “pušten niz vodu”, sa lepom cifrom takođe od 6 nula.

Spisak “bivših” verenica, saradnika i žena je dugačak, a u oči pada nekadašnja opštinska većnica Nikol Mineti, po struci zubna higijeničarka koju je Berluskoni uveo u politiku, a za uzvrat ona mu je osiguravala “sveže” mlade devojke za njegove privatne fešte, piše list.

I njena prica je završena na sudu, ali je na računu ostala lepa suma jer joj je Berluskoni mesečno palaćao 15 hiljada evra.

List piše da nikada nije procurilo u javnost koliko je Berluskoni platio nakon razvoda prvoj ženi, i zaključjuje da su obe strane peroteklih 30 godina poštovale dogovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju