"DIZNI KONCERT: ČAROBNA MUZIKA IZ FILMOVA" - Zakazan još jedan termin za veliki muzički događaj u MTS dvorani

Promo

12. 04. 2024. u 16:58

U mts Dvorani zakazan je još jedan termin predstojećeg velikog događaja "Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova".

ДИЗНИ КОНЦЕРТ: ЧАРОБНА МУЗИКА ИЗ ФИЛМОВА - Заказан још један термин за велики музички догађај у МТС дворани

Foto: Promo

Pored prvog objavljenog termina od 19:30h, u nedelju 12. maja publika će u najpoznatijim melodijama Dizni animacija moći da uživa i tokom još jednog koncertnog spektakla, prvog u nizu, koji će se održati od 16:30h.

Karte se već od danas mogu prnaći na prodajnim mestima mts Dvorane, Tickets-a i eFINITY-ja.

Uz pratnju Simfonijskog orkestara Vojvodine, pod dirigentskom palicom maestra Mikice Jevtića, na poznatoj bini beogradske sale mts Dvorane nastupiće, u dva termina, fantastičma glasovna ekipa izvođača među kojima glumci i muzičari Gorica Popović, Jelena Gavrilović, Zejna, Zoe Kida, Milan Antonić, Nevena Božović, Dušan Svilar, Stefan Zdravković Princ, Lejla Hot, Marko Luis, a muzički urednik događaja je kompozitor i tekstopisac Marko Kon.

Interpretirajući na srpskom jeziku čuvene pesme nezaboravnih Dizni naslova, kao što su legendarna “Mala sirena”, “Vajana”, “Mulan”, ali i “Kralj lavova”, “Aladin”, “Knjiga o džungli”, “Zaleđeno kraljevstvo”, “Enkanto” “Lepotica i zver” i po prvi put numere iz poslednjeg Diznijevog crtanog filma "ŽELjA", kojim se proslavljalo 100 godina postojanja renomiranog filmskog studija, poznati domaći izvođači sprovešće publiku kroz neočekivano muzičko iskustvo, kakvo samo Dizni priređuje.

Foto: Promo

Podsetimo, Diznijevi koncerti su deo produkcije i licence Disney Music grupe, muzičkog ogranka kompanije Walt Disney.

Osmišljavaju koncerte i turneje, licencirane Diznijeve numere i vizualne sadržaje zajedno sa simfonijskim orkestrima, horovima i prezenterima širom sveta, uključujući različite formate, kao što su filmski koncerti, “slike uživo” i tematski instrumentalni i vokalni koncerti.

Tokom koncerata variraju kako isključivo simfonijski instrumentalni nastupi tako i multimedijalne produkcije sa vokalnim solistima i horovima.

Uz koncerte najvećih filmskih franšiza kao što su Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar and 20th Century Studios trenutni portfolio uključuje muziku iz filmova - "Ratovi zvezda", "Aladin", Priča o igračkama", "Koko", "Kralj lavova", "Do Neba", zatim "Noćna mora pre Božića" i "Mapetovska božićna pesma".

 

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE, eFINITY-ja I TICKETS-a.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA! Ovo su hiljade navijača na Vimbldonu uradile Novaku Đokoviću nakon što ih je prozvao za bahatost