SVE JE BILO MIRNO, A ONDA SE POJAVILA MELINA I NASTAO JE HAOS: Komšija DŽinovića progovorio o drami bivšeg bračnog para - "Izletela je besna"

Novosti onlajn

02. 04. 2024. u 22:35

JUTRO nakon porodične drame u domu Džinovića, kada je Harisova bivša supruga Melina upala u kuću, nakon čega ju je pevač prijavio policiji bilo je mirno.

СВЕ ЈЕ БИЛО МИРНО, А ОНДА СЕ ПОЈАВИЛА МЕЛИНА И НАСТАО ЈЕ ХАОС: Комшија Џиновића проговорио о драми бившег брачног пара - Излетела је бесна

Foto: ATA images

Međutim, kako se saznaje, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

Foto: ATA images

- Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vreme je pričala s nekim telefonom. Posle nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam celu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vreme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletela, bila je besna i opet je s nekim pričala telefonom. Posle toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti - rekao je komšija koji za Harisa ima samo reči hvale:

Foto: ATA images

Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi - kazao je komšija sa Senjaka.

Podsetimo, pevač je za Kurir potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije želela da napusti vilu na Senjaku. On je rekao da nije bio u kući kada je Melina došla.

Foto: ATA images, Jutjub printskrin/Paparaco lov Pink

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela je da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla: "Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi", na šta sam joj ja rekao: "Ako sud kaže da je tvoja" - kaže Haris.

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju - rekao je Haris.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)