ZA 23 GODINE NIKO SE NIKADA OVAKO NIJE POJAVIO U EMISIJI "MAGAZIN IN": Cakana došla bez zuba, pa sve vreme držala ruke na lice

Novosti onlajn

23. 03. 2024. u 23:45

DRAGICA RADOSAVLjEVIĆ CAKANA je svojim gostovanjem u emisiji kod Sanje Marinković pre skoro dve godine, izazvala veliku pažnju javnosti.

ЗА 23 ГОДИНЕ НИКО СЕ НИКАДА ОВАКО НИЈЕ ПОЈАВИО У ЕМИСИЈИ МАГАЗИН ИН: Цакана дошла без зуба, па све време држала руке на лице

Foto: Printskrin Jutjub/RTV Pink Official

Tokom emisije "Magazin In", Cakana je, rukama prekrivajući osmeh, otkrila da joj nedostaje jedan zub, što je izazvalo zabrinutost kod mnogih.

Foto: Printskrin Jutjub/RTV Pink Official

Sanja Marinković je istakla da je reč o problemu estetske prirode, ali i zdravstvenom, naglašavajući profesionalnost pevačice koja je uprkos tome ispoštovala domaćicu emisije. Ova scena iz emisije i dan danas se prepričava, što jasno govori o utisku koji je Cakana ostavila svojim stavom i ponašanjem.

- Ona sad ima problem estetske prirode, tačnije zdravstvene - poručila je Sanja tada, nakon što je Cakana trebalo da se nasmeje na jednu anegdotu.

Gostujući u emisiji kod Sanje Marinković, Cakana je pokazala svoju profesionalnost. Iako je imala zdravstveni problem koji je mogao da utiče na njen samopouzdanje, ona je uspela da se nosi sa tim na veoma dostojanstven način.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!