U SNU LJUBIM MEDNA USTA: Ceca i Keba odgovorili svima na navodne sabotaže o njihovom prijateljstvu - "U odličnim smo odnosima" (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

17. 03. 2024. u 10:25

FOLK ZVEZDE Svetlanu Cecu Ražnatović i Dragana Kojića Kebu gledamo kao članove žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a njihovo prijateljstvo, saradnja i kolegijalnost traju dugi niz godina, a u prilog tome govori i duetski hit "U snu ljubim medna usta".

У СНУ ЉУБИМ МЕДНА УСТА: Цеца и Кеба одговорили свима на наводне саботаже о њиховом пријатељству - У одличним смо односима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Naime, ovih dana se spekuliše da ove dve muzičke zvezde nisu u dobrim odnosima, kao i da već dvadeset godina nisu razmenili ni reč.

Foto: Novosti

Međutim, Ceca i Keba su rešili da stanu glasinama na put, te su u pauzi snimanja "Zvezde Granda" odgovorili zanimljivim video snimkom.

Foto: Novosti

- A ipak pričaju da ti mene sabotiraš - pitao je Keba.

- Ja tebe sabotiram? Pa, kako... Kebice moj - uzvratila je Ceca i dodala:

- Nema šanse!

- Tako je. Samo da vidite da nismo u lošim odnosima - rekao je zadovoljno Keba.

Foto: Novosti

Naravno, ovim je jasno rečeno sve da da između ove dve muzičke zvzede nikada nije bilo loših reči, ali se i odnosilo na međusobnu borbu, kako za sebe, tako i za svoje kandidate u takmičenju.

Foto: Novosti

Ceca i Keba su 1992. godine snimili duet "U snu ljubim medna usta" koje je i dan danas jedan od najslušanijih hitova folk muzike. Kako pesmom, tako i između ostalog ovim snmkom, pokazali da je kolegijalnost i poštovanje prisutno između ova pevača.

U nastavku, u videu ispod, pogledajte šta su još to Ceca i Keba poručili:

 

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)