KAO SNEŽNA KRALJICA: Slađa Alegro slavi godišnjicu braka u Parizu, a ovako je izgledala na crkvenom venčanju pre osam godina (FOTO)

Novosti onlajn

24. 01. 2024. u 23:45

NAKON što su nedavno proslavili godišnjicu braka, Slađa Alegro i njen suprug Zoran ovog meseca imaju još jedan razlog za slavlje.

КАО СНЕЖНА КРАЉИЦА: Слађа Алегро слави годишњицу брака у Паризу, а овако је изгледала на црквеном венчању пре осам година (ФОТО)

Foto: Branislav Pećaranin Bandži

Naime, par je crkveno venčanje obavio pre tačno osam godina, a oni se trenutno nalazi u Parizu gde u ljubavi provode ovaj datum.

Foto: Printskrin Instagram/sladja.allegro

– Godišnjica braka opet– napisao je on u opisu zajedničke slike ispod koje su se nizale čestitke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Dragas (@zokadragas)

 skladan par je dokaz da se suprotnosti privlače, budući da Slađa važi za veoma temperamentnu osobu, dok je njen voljeni izuzetno miran i staložen. Što se kaže, bila je to ljubav na prvi pogled, te su vrlo brzo i bez mnogo planiranja organizovali intimno venčanje.

– Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovo pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dve svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba već večera i okupljanje najbližih- otkrila je pevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)