ALEKSANDRA MLADENOVIĆ I DINČA ZAJEDNO OBELEŽILI BOGOJAVLJENJE: Ovo od njih niko nije očekivao

Novosti onlajn

19. 01. 2024. u 18:45

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ I MILAN DINČIĆ DINČA godinama su među popularnijim mladim pevačima, a sada su rešili da ukrste glasove, ali na način koji je malo ko od njih očekivao.

АЛЕКСАНДРА МЛАДЕНОВИЋ И ДИНЧА ЗАЈЕДНО ОБЕЛЕЖИЛИ БОГОЈАВЉЕЊЕ: Ово од њих нико није очекивао

Foto: Novosti/ATA images

Naime, otpevali su kompoziciju namenjenu mališanima i objavili je baš na Bogojavljenje. Nekadašnje "Zvezde Granda" zajedno su snimile pesmu i spot "Golubice moja mila", a spojio ih je harmonikaš i kompozitor ove numere Aleksandar Sofronijević, dok je stihove napisala Snežana Miljković, autorka knjige "Svetitelji i životinje, prijatelji", koja sadrži 27 priča o prijateljstvu između svetitelja i životinja, i 12 pesmica na temu praznika.

Obožavam decu i svaki rad sa decom me ispunjava pozitivnom energijom. Drago mi je da mogu da doprinesem njihovom vedrijem detinjstvu. Hvala Aleksandru Sofronijeviću što me je pozvao. Zadovoljstvo mi je što sam ovde u njegovom studiju i što sarađujem sa ovakvim profesionalcima", rekla je Aleksandra.

Bio sam veoma srećan kada sam dobio poziv za ovu pesmu. Okrenut sam pravoslavnoj veri i drago mi je da mogu da doprinesem da se naša deca obrazuju i da što više nauče o našoj veri kroz muziku. Nadam se da će ubuduće biti još ovakvih projekata i da će se i druge kolege uključiti u ovu lepu priču. Saradnja sa Aleksandrom Mladenović je prošla u super raspoloženju, zajedno smo pevali i veselili se", kaže Dinča.

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave