SVAKI KADAR LEDI KRV: Pesme nastradale pevačice objavljene na dan sahrane

Novosti onlajn

19. 01. 2024. u 14:50

TRAGIČNO nastradala Andrijana Lazić sahranjena je danas u rodnom Velinom Selu, kraj Bijeljine.

СВАКИ КАДАР ЛЕДИ КРВ: Песме настрадале певачице објављене на дан сахране

Foto: Društvene mreže

Na pragu solo karijere o kojoj je godinama maštala mlada pevačica izgubila je život u 28. godini kada je u Dubaiju pala sa 24. sprata.

Foto: Društvene mreže

Kako je malo pre tragedije snimila dve numere, želja njene porodice bila je da se pesme objave baš danas, na dan njene sahrane, o čemu je za Grand govorio i njen producent i autor kompozicija Rale Ratković.

–Mogu samo da kažem da je to veliki gubitak. Ne samo za porodicu i prijatelje, nego i za umetnost. Bila je toliko srećna što će krenuti putem kojim je oduvek maštala i onda se desila tragedija – rekao je Rale.

I želja Andrijaninih roditelja je upravo ispunjena budući da su numere pod nazivom „Ubiću te“ i „Perverzno“ upravo ugledale svetlost dana.

-Nekada sudbina zaustavi ljude na početku puta… Ovaj kanal je uspomena na jedan takav umetnički put, prekinut i pre nego što je uspeo da zaživi… - piše u opisu ispod objavljenih numera.

Foto: Društvene mreže

Inače, kadrove za spot „Perverzno“ Andrijana je snimila u domu pevača Miloša Bojanića i njegove supruge Branke.

Podsetimo, u medijima je danas kao bomba odjeknula vest da je pevačica Andrijana Lazić tragično nastradala u Dubaiju padom sa 24. sprata.

U videu ispod poslušajte numere mlade Andrijane koja je na tragičan način izgubila život.

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu