ALEN SELIMI - MALI DŽEJ: Na snimanju filma imao sam podršku svih glumaca i kompletne ekipe (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

19. 01. 2024. u 13:41

ALEN SELIMI, do juče dečak iz Skadarlije, koji je prolaznicima prodavao ruže i pevao na ulici, a danas u jednoj od glavnih uloga u filmu "Nedelja", koji je rađen po životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

АЛЕН СЕЛИМИ - МАЛИ ЏЕЈ: На снимању филма имао сам подршку свих глумаца и комплетне екипе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Alen je u razgovoru za "Novosti" istakao šta mu je prošlo kroz glavu kada se poklonio publici nakon završene premijere filma "Nedelja" u utorak u MTS dvorani.

Foto: Novosti

- Super je bio osećaj. Nisam se nadao da će doći toliko ljudi na premijeru filma, ali mi je bilo i mnogo lepo - kaže Alen na početku razgovora i dodaje koja mu je najomiljenija Džejeva pesma:

- "Sunce ljubavi" i "Nedelja".

Tokom snimanja filma, Alen je imao podršku kompletne ekipe i svih glumaca, a mali Džej otkriva sa kime je najviše voleo da radi.

- Sve mi je bilo lepo, samo mi je bilo najteže kada sam morao da ustajem rano, oko pet-šest sati ujutru, kako bismo snimali te jutarnje scene. Voleo sam da snimam sa Ivanom Jevtovićem, sa Husom, tu je bio i Nemanja Ćeranić i svi ostali - završava Alen.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Alenom pogledajte u vidu ispod:

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja