SAMO TO DA OSTVARIM: Kaja Ostojić otkrila svoju najveću želju

Novosti onlajn

16. 01. 2024. u 18:40

KAJA OSTOJIĆ nakon turbulentnog perioda došla je u fazu života u kojoj je zadovoljna i u potpunosti posvećena sebi, a sada je otkrila i kakve želje i planove ima u godini pred nama.

САМО ТО ДА ОСТВАРИМ: Каја Остојић открила своју највећу жељу

Foto: Printskrin Jutjub/KAYA

– Nemam previše nerealnih želja. Pošto sam ja veliki hipohondar, na prvom mestu samo zdravlje da mene i moje najbliže što duže služi. Da završim ono što sam započela. Prošle godine se desilo puno divnih stvari i prelepih početaka koje želim da završim– iskrena je Kaja koja veruje da se želje ostvaruju.

Foto: Printskrin Jutjub/KAYA

– Gledala sam pre neki dan emisiju od pre godinu dana i zaista su mi se želje od tada ostvarile. Tada sam poželela da vidim Ameriku i odem kod svoje ćerke, to se desilo i još neke stvari, sada samo da završim to što sam započela– rekla je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Foto: Novosti

Podsećamo, Kaja je nedavno otkrila koliko je bilo teško što se rano ostvarila u ulozi majke.

– Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete– objasnila je tada.

(Grand)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)