NAKON OPERACIJE SU JOJ SE BORILI ZA ŽIVOT: Indi je prošla kroz pakao zbog svoje kilaže

Novosti onlajn

30. 12. 2023. u 23:40

INDIRA ARADINOVIĆ INDI je pre više od tri godine rešila da dovede svoju kilažu do savršenstva, te je odlučila da ode pod nož i uradi operaciju smanjenja želuca, zbog komplikacija morala da ostane malo duže u bolnici.

НАКОН ОПЕРАЦИЈЕ СУ ЈОЈ СЕ БОРИЛИ ЗА ЖИВОТ: Инди је прошла кроз пакао због своје килаже

Foto: Privatna arhiva

Nakon operacije, usledile su komplikacije, te je zbog njih ležala 13 dana u bolnici, a jednom prilikom se Indi putem lajva obratila fanovima.

Foto Printskrin Jutjub/INDY

- Nisam kod kuće zato što sam operisala želudac na privatnoj klinici u Beogradu devetog marta, oporavak nije ispao kako treba. Ne znamo zašto. Moj doktor i ja ćemo se sutra videti, postoji mogućnost da imam još jednu intervenciju. Moj želudac nakon prve operacije ne prihvata tečnost oralno, već samo infuziono. Iskreno, očekivala sam malko brži oporovak, kao što svako ima. Nije mi svejedno. Već trinaest dana ležim u bolnici. Prvo sam bila u državnoj, a sada sam u privatnoj. Operisana sam u Sremskoj kamenici. Kod mene sve ide teže. Mnogo sam umorna, iscrpljena, smršala sam osam kilograma, ali želim da dovedem liniju do perfekcije, ali ne želim više da se gojim - ispričala je tada Indi putem lajva.

Printskrin Instagram/indy_ara_indira

Međutim, pevačicine muke su se isplatile, ona sada izgleda neverovatno. Indi se od tada prepolovila i sada se ne libi da pokaže svoje telo.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!