RA TA TA: Nataša Aksentijević na mukama zbog komšije, našeg mladog pevača (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

12. 12. 2023. u 18:40

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ našla se na ozbiljnim mukama zbog komšije, bivšeg učesnika takmičenja za "Zvezde Granda".

РА ТА ТА: Наташа Аксентијевић на мукама због комшије, нашег младог певача (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Na sreću, popularna glumica samo je sjajno obavila svoj zadatak na snimanju spota za Xanderovu pesmu „Ra ta ta“, te nikakvih ozbiljnih problema nije bilo.

Foto: Privatna arhiva

- Bila sam iznenađena pozivom. Ta muzika mi nije žanrovski blliska. Došla sam na snimanje sa malom predrasudom, ali kad sam upoznala Xandera i njegovu celu ekipu sa kojom sarađuje bila sam odušvljena, prijatno iznenađena da u današnje vreme retkost. To su ljudi sa sjajnom energijom, jako posvećeni, sa velikom ljubavlju prema svom poslu tako da su me oduševili i očarali.Bilo mi je zadovoljstvo što sam upoznala i srela, sarađivala sa takvim ljudim. Uživala sam na snimanju, super sam se provela i verujem da će pesma postići veliki uspeh - rekla je Nataša.

- Skoro godinu dana je prošlo od objavljivanja moje poslednje pesme, tako da, sada kada smo radili na ovoj novoj znao sam da mora da bude nešto dobro, jako. Pesma mi se dopala na prvo slušanje, verujem da će i publici, a posebno mi je drago što mi se u spotu, kao komšinica, pojavljuje moja omiljena glumica Nataša Aksentijević. Sjajno smo se proveli, do te mere da sam morao na pola snimanja da izađem iz studija koliko sam se smejao, jer sam ih ometao u snimanju kadrova. Presrećan sam zbog cele saradnje i posla koji smo odradili - zaključuje Ksander.

U nastavku pogledaje novu pesmu i spot:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!