PEVAČ OTKRIO DA MU JE SENIDA SESTRA: Nije znala da idem u "Zvezde Granda", a ni Saša Popović nije znao da smo u srodstvu (FOTO)

Novosti onlajn

17. 11. 2023. u 18:40

IAKO se na estradi gotovo sve zna, ko je u kakvom ljubavnom i prijateljskom odnosu, rodbinske veze ipak najviše intrigiraju javnost.

ПЕВАЧ ОТКРИО ДА МУ ЈЕ СЕНИДА СЕСТРА: Није знала да идем у Звезде Гранда, а ни Саша Поповић није знао да смо у сродству (ФОТО)

Foto: ATA images

Ali Edisu Agiću, nekadašnjem učesniku „Zvezda Granda“, pošlo je za rukom da od svih, pa čak i od Saše Popovića sakrije informaciju da mu je Senida sestra od tetke.

– Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. jednostavno nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća– objasnio je Edis i otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom.

–Ranije je da je više bilo prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt – rekao je i dodao da mu se jako dopada način na koji njegova sestra gradi put.

-Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vreme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne beži od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima- objasnio je Edis.

Iako je rodbisnku vezu sa Senidom mogao da iskoristi u takmičenju, pevač nije želeo da svoju karijeru gradi zahvaljujući njoj. Kako kaže, ne bi bilo fer prema njoj i njenoj blistavoj karijeri, a ni on nije želeo da ga pamte kao Senidinog brata.

Foto: ATA images

Edis je otkrio i kako je Senida reagovala kada je čula da se takmiči u „Zvezdama Granda“.

-U prvom trenutku nije ni znala da sam se prijavio za takmičenje, tačnije niko iz moje porodice nije znao. Kasnije me je podržala u celoj priči što se tiče Granda – istakao je Agić i priznao da li mu je dala neki savet, budući da je tek na početku karijere.

-Podržala je to što radim, nije se mnogo mešala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika- rekao je Edis, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snimi duet sa sestrom, odgovorio je:

-Zašto da ne, ja bih to jako voleo!

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024