MOLIMO BOGA: LJuba Perućica i Katarina Kolozeus broje sitno, sve je spremno za dolazak sina

Novosti onlajn

18. 10. 2023. u 23:55

LjUBA PERUĆICA i njegova supruga Katarina Kolozeus spremni su za dolazak prinove, jer je termin porođaja sve bliži.

МОЛИМО БОГА: Љуба Перућица и Катарина Колозеус броје ситно, све је спремно за долазак сина

Foto: Pritnsrkin Istagram/ljubaperucica

Kako je Ljuba otkrio, Katarna je ušla u deveti mesec i svakoga časa bi mogla da se porodi, a sad je progovorio o detaljima pripreme za naslednika i otkrio odakle mu toliko energije i snage.

-Pozitivu crpim iz samog sebe. Kažu da sam se mnogo smejao kada sam bio mali i tako je ostalo i dan danas – istakao je pevač i dodao da je dodatni povod i to što će uskoro da postane po prvi put otac.

-To je svakako jedna nova energija koja će uskoro da stigne. Kažu da se život potpuno menja. Već sada crpim i tu energiju i siguran sam da se to i vidi – dodao je Ljuba a potom objasnio kako izgleda „njegov trudnički“ život.

-U suštini se nije ništa mnogo promenilo pošto se supruga oseća super i stvarno je trudnoća nekako prošla lagano, nismo je ni osetili. Uživamo i iščekujemo. Ušli smo u deveti mesec i sada porođaj može da se desi u suštini bilo kada. Svestan sam da može i upravo sada da krene i spreman sam. Čekamo, pa kad bude bilo. Jedva čekamo u svakom slučaju – rekao je Perućica i otkrio da li su Katarina i on spremi da nakon četiri godine braka dočekaju novog člana porodice.

-Sve smo pripremili, ostale su još neke sitnice, ali ako beba danas dođe, mi smo danas spremni – naglasio je Perućica i dodao:

-Izabrali smo kolica, krevetac, sve smo zajedno uspeli da odaberemo. Mislim da je sve to manje bitno, već treba fokus treba da bude ljubav koju treba da damo detetu kad bude došlo.

Pevač je istakao i da niko nije vodio glavnu reč kada se radilo o uređivanju dečijeg kutka i ponosno je istakao da on i Katarina sve rade zajedno.

-U suštini sve zaista radimo zajedno. Evo na primer, danas smo birali tapete koje treba da zalepimo. Odabrali smo koja se sviđa mojoj supruzi, koja se sviđa meni i onda smo to skratili na par tapeta u užem izboru. Poenta je što se nama dvoma uvek svide iste stvari. Ako ima pet stvari ona me pita koja mi se najviše sviđa i ukusi nam se uvek podudare. Zaista nam se retko kad mišljenja razilaze, da neko od nas dvoje misli o nečemu potpuno drugačije. Zbog toga nikada i nemamo neki problem u vezi sa izborom i uređivanjem doma. Tako se pokazalo kad god smo nešto birali. Inače, ona nikada ne bira bez mene ili obrnuto. Uvek sve pogledamo zajedno, ali uvek odaberemo isto – objasnio je detaljno Perućica i naglasio da su jedini „problem“ imali u vezi sa zidovima.

Naime, sve je u njihovoj kući spremno osim tapeta.

-Imali smo dogovor da nam jedna devojka koja to sjajno radi iscrta zid. Međutim, ona je imala nekih svojih privatnih problema pa nije mogla to da nam uradi i zato sada u poslednji momenat naručujemo tapete – rekao je Ljuba i otkrio zbog čega se nije usudio da sam krene u iscrtavanje zidova, s obzirom da je u više navrata pokazao talenat za dekoraciju enterijera.

-Mogli smo i sami, ali smo ipak želeli da sve bude savršeno. Prvo nam je dete i hteli smo da nam to oslika žena koja je majstor u tome, ali možda se za sledeće usudimo sami da crtamo – dodao je Ljuba.

On je priznao i da o muzičkom vaspitanju naslednika koji samo što nije stigao već razmišlja.

-Jedva čekam kada se bude rodio i kad prođe neko vreme da mogu da mu ispitam sluh za muziku. Ako bude imao sluha, a ja molim Boga da tako bude, odmah ću da mu pomognem maksimalno i da ga učim od starta muzici. Neka ima zdravu podlogu i neka svira šta god bude hteo. Neka nauči što više instrumenata i neka razbvija svoj sluh, jer sluh treba razvijati od starta. Ja sam možda zakasnio sa svojiim razvijanjem pa bih voleo da svom detetu pomognem da što pre počne sa tim – zaključio je Perućica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Petar Marić otkrio da je zahvaljujući harmonici obišao svet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja