EMOTIVNO: Aleksandra Prijović blistala na koncertu i istakla da ove tri noći nikada neće zaboraviti (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

01. 10. 2023. u 16:50

FOLK ZVEZDA Aleksandra Prijović sinoć je započela treći koncert u "Štark Areni" svojim hitom "Za nas kasno je", kao i prethodne dve večeri.

ЕМОТИВНО: Александра Пријовић блистала на концерту и истакла да ове три ноћи никада неће заборавити (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ona se na sceni ovog puta pojavila u crvenoj dugoj haljini sa kristalima, koja je imala providni čipkasti deo ispod grudi i prirodnu dužinu njene kose. Već u drugoj pesmi "Testament" skinula je donji deo, te je kadar bio ubitačan.

Foto: Novosti

Publiku je pozdravila sa "Dobro veče Beograde, večeras pravimo najbolju žurku", a cela Arena se tresla od ovacija i uzbuđenja.

Foto: Novosti

Aleksandra je drugi blok na svom trećem koncertu otpočela pesmom “Dam, dam, dam”. Ovog puta pojavila se u crnom rok kožnom izdanju. Brz ritam i vrela atmofera ponele su Aleksandru, te je opuštenija nego ikad zaigrala, a zbog kadra mnogi su ostali bez daha.

Foto: Novosti

Posle drugog bloka pesama, Aleksandra se nikad emotivnije nije obratila publici i priznala da je sinoć, kao i prethodne dve večeri imala tremu.

- Ovo je zaista bio veliki pritisak za mene, kada sam objavila prvi koncert, a posle toga drugi, a onda i treći. Ja ne mogu vama da objasnim, a nisam mogla ni sinoć ni preksinoć, kako se osećam, ali samo da znate da vas volim. Ne znam zašto, ali večeras opet imam tremu. Očigledno energija koju mi šaljete, ljubav i podrška svih ovih godina, a večeras posebno, ja to osećam. Zbog toga treperim sve vreme, ruke mi se znoje i jako vas volim najviše, hvala vam - rekla je folk zvezda.

Foto: Novosti

Aleksandra je nakon toga podelila šta se krije iza pesme "Devet života".

- Sada sledi pesma, veoma posebna za mene, pesma koja se zove "Devet života" i sećam se trenutka kada mi je Filip otpevao ovu pesmu i odsvirao, a ja sam rekla 'je l' ti znaš šta si napisao?' Ipak, vreme je pokazalo, i mislim da je to pesma koja će trajati - istakla je ona kroz suze.

Foto: Novosti

Gost na trećem Aleksandrinom koncertu bio je Saša Matić. Njih dvoje imaju duet "Ko si ti", koji je folk zvezda izvodila sama na koncertima u četvrtak i u petak. Na sceni Saša se obratio Aleksandri emotivnim rečima:

- Kada sam pre 15 godina upoznao ovu divnu damu, ja sam joj rekao da će biti jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Samo sam u jednoj stvari pogrešio, ona nije danas jedna od najvećih, ona je danas najveća naša zvezda. Ja ti želim, da kad budeš sledeći put odlučila da praviš koncert u Beogradu, ne tri, ne pet, najmanje deset ovakvih da napraviš.

Foto: Novosti

Zbog njegovih reči Aleksandra je zaplakala i rekla sledeće:

- Sale, kada bi ovi ovi ljudi znali koliko vas volim. Sećam se tog trenutka kada ste vi meni ovo rekli, nikada neću zaboraviti, a danas sam jako ponosna što imam tu čast da zajedno stojimo ovde. Hvala vam što ste došli.

Foto: Novosti

Nakon čipkaste crvene haljine, i kožnog stajlinga, na red je došlo i odelo po kojem je Aleksandra prepoznatljiva.

Foto: Novosti

Kako bi ovaj momenat velikog uspeha pamtila zauvek, folk zvezda je sinoć odlučila da uslika selfi na sceni, te je zbog ovog kadra je zaustavila koncert. Fotografiju je odmah objavila na svom Instagram profilu, na kojoj se može videti njena sreća, dok je iza Aleksandre mnogobrojna publika.

Foto: Printskrin Instagram/aleksandraprijovic

- Selfi mog života - napisala je folk zvezda.

Foto: Novosti

Na kraju koncerta izdvojila je par minuta, kako bi slegla utiske, ali se i zahvalila najbitnijim osobama:

- Mama, tata, bako, deko, hvala vam što ste uvek bili uz mene, što ste verovali u mene, a vi dobro znate šta ste sve uradili da bih ja bila ovde. Hvala vam na tome. Volim vas najviše na svetu. Znam da ste ponosni, a ja sam mnogo srećna. Posebno želim da pozdravim mog sina Akija, ja ne znam gde je on trenutno, ali hoću da znaš da te mama voli najviše na svetu. Jako sam srećna što si ovde večeras, juče nisi bio jer si se plašio vatre i dima, hvala ti što si ovde.  Filipe, tebi želim da kažem samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovde gde jesam. Hvala ti, i hvala svima vama. Bilo mi je prelepo i nezaboravno. Uspeli smo. Ovo je na neki način moj novi početak. Krenula je turneja i nastavlja se, ali ove tri noći nikada neću zaboraviti - govorila je folk zvezda.

Foto: Novosti

Kao i prethodne dve večeri, tako i sinoć publika je pevala zajedno sa Aleksandrom sve pesme uglas.

Foto: Novosti

Kompletnu atmosferu sa koncerta, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)