USIJALA DRUŠTVENE MREŽE NOVIM FOTOGRAFIJAMA: Ivana Stamneković Sindi izgleda bolje nego ikada pre

Novosti onlajn

21. 09. 2023. u 22:20

BIVŠA članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi veoma je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje svoje fotografije u raznim izdanjima i privlači veliku pažnju.

УСИЈАЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ НОВИМ ФОТОГРАФИЈАМА: Ивана Стамнековић Синди изгледа боље него икада пре

Foto: N. Skenderija

Ona veoma vodi računa o svom izgledu, što se i primeti, a Sindi neretko ističe svoje izvajano telo i atribute. Stamenkovićeva je sada podelila fotku u izazovnom izdanju.

Naime, ona je sada "opalila" selfi u ogledalu, na sebi je imala duboke kožne pantalone i top majicu, a svi su primetili da na sebi nije imala brushalter.

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!