IMALA SMO NESUGLASICE, ZAMERILA MI JE: Andreana Čekić iskreno o prekidu prijateljstva sa Anom Sević

Novosti onlajn

13. 09. 2023. u 23:10

KOLEGINICE Ana Sević i Andreana Čekić nekada su bile veoma bliske prijateljice, pa čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

ИМАЛА СМО НЕСУГЛАСИЦЕ, ЗАМЕРИЛА МИ ЈЕ: Андреана Чекић искрено о прекиду пријатељства са Аном Севић

Foto: Novosti

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladneo, a Andreana je sada otkrila kako se osećala kada je Anu srela nakon dužeg vremenskog perioda i to na Lazićevoj svadbi.

Foto: Novosti

-Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imale smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo- istakla je Andreana, a potom dodala:

Foto: Instagram

-Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)