STRAŠNA SUDBINA NAŠEG GLUMCA: Devet godina nije video sina, a onda su mu javili strašnu vest

Novosti online

06. 09. 2023. u 10:20

KAŽU da nema veće tragedije nego kada otac nadživi sopstveno dete. Upravo to se desilo glumcu Feđi Stojanoviću. Ovaj veliki glumac nikad nije krio koliko teško mu je pala iznenadna smrt sina jedinca.

СТРАШНА СУДБИНА НАШЕГ ГЛУМЦА: Девет година није видео сина, а онда су му јавили страшну вест

Foto N. Fifić

Bila je to 2017. godina kada je iz Amerike stigla strašna vest: preminuo je njegov sin Uroš, koji je imao samo 44 godine.

 - Uroš nije imao nikakvih problema. Oženio se pre tri meseca. Žena mu je glumica s naših prostora koja je tamo počela da gradi karijeru. Zavoleli su se. Sve je to tako kratko trajalo - pričao je tada Feđa, koji je primio poziv iz Amerike da su njegovog sina pronašli mrtvog.

Glumac je stalno bio u kontaktu sa sinom, koji se nije žalio da ima probleme.

 - Išao je pre pola godine na neki pregled. Utvrdili su da je potpuno zdrav. Čekao je da krene da snima svoj film. Ne znamo još uzrok smrti, samo pretpostavljamo da je srčani udar. Verovatno će se ispostaviti da mu je stalo srce - jedva je izgovorio tada Feđa.

 - Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života - govorio je glumac.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

 - Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio. Devet godina nije dolazio u Srbiju - pričao je Feđa.

Nakon sinovljeve smrti Feđa se suočio sa zdravstvenim problemima o kojima se malo znalo u javnosti. Naime, on je morao da operiše tumor na bubregu i tom prilikom mu je jedan bubreg i odstranjen. Glumac se posle ove intervencije dobro oporavljao i čak se vratio na posao.

Međutim, pošto se sve izdešavalo 2020. godine, usred korona virusa, njegovo telo nije izdržalo pa ovaj veliki glumac umire u maju 2021. godine.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

SEĆANjE NA ŽENU KOJA JE ŽIVOT POSVETILA DECI: Donka Špiček je osnovala "Radost Evrope"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu