BEZ MUZIKE NEMA ŽIVOTA: Mirko Jeremić obradio najveće hitove, koji su mu kao karta za sreću

Dušan Cakić

06. 09. 2023. u 08:05

MLADI PEVAČ Mirko Jeremić za svoju publiku uradio je takozvane kavere ili obrade starih muzičkih hitova, a među kojima je i jedan duet.

БЕЗ МУЗИКЕ НЕМА ЖИВОТА: Мирко Јеремић обрадио највеће хитове, који су му као карта за срећу

Foto: Privatna arhiva

Na ovom projektu Mirko je pozvao svoju koleginicu iz "Zvezda Granda" Aleksandru Tadić Cipku da zajedno u duetu otpevaju hit Halida Muslimovića "Kako smo se ljubili".

Foto: Privatna arhiva

- Pesme sam birao po nekom svom ličnom senzibilitetu, ono u čemu se najbolje osećam kada pevam, jer iskreno, što se tiče ovih kavera, mogu reći da sam u svojim „muzičkim cipelama” ovo je definitivno moja šoljica čaja - kaže Mirko i nastavlja:

- Svaka pesma mi je podjednako draga, o Aci Pejoviću neću ni da govorim, jer svaku njegovu pesmu pevam kao da je moja. Mnogo mi znači podrška Halida Muslimovića, jer to sa Cipkom je bilo sve spontano i jednostvano smo kliknuli i od solo pesme napravili duet. Za Cipku mislim da je pravi drug, profesionalac u svom poslu i neko ko je krenuo odličnom putanjom. A i možda je ta naša duetska pesma baš karta za sreću (smeh).

Foto: Privatna arhiva

Pored ovog projekta pevač radi i na još nečemu.

- Uskoro radim na svojim novim projektima, biće još jedan duet, neću još uvek otkrivati o kome se radi, ali zaista je velika stvar u pitanju.

U nastavku pogledajte i poslušajte kako ova pesma zvuči u njihovom izvođenju:

Najviše "tipuje" na Jelenu Karleušu.

Što se tiče ovog projekta koji smo nazvali „No Music - No Life” gde će uskoro izaći i istoimeni miks, najviše tipujem na pesmu „Moji drugovi” koju u originalu peva Jelena Karleuša, to je jedna stara, dosta zaboravljena pesma, a neću biti skroman - odlično zvuči u mom izvođenju. I moram dodati počastvovan sam što je tri od četiri kavera uradio Dragan Brajović Braja.

A kako Jelenin stari hit zvuči u Mirkovom izvođenju pogledajte i poslušajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)