DIVAN DAN: Jelena Karleuša na svoj rođendan obradovala fanove i najavila još jedan album

Dušan Cakić

17. 08. 2023. u 17:34

POP DIVA Jelena Karleuša je posle 11 godina objavila 11. album "Alfa", koji je napravio pravu pometnju, a samo nedelju dana posle najavila je objavu i 12. pod nazivom "Omega".

ДИВАН ДАН: Јелена Карлеуша на свој рођендан обрадовала фанове и најавила још један албум

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

Jelena danas proslavlja 45. rođendan, a kako je već navikla svoje fanove, u pripremi je sigurno velika žurka ali i iznenađenje.

Foto: Printskrin Jutjub/JELENA KARLEUŠA

Kako je Jelena istakla da je tek počela, fanovi nestrpljivo očekuju iznenađenje, a mnogi nagađaju da je danas "taj dan".

- Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rođendan i najavim vam moj 12. studijski album, “Omega”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “Omega” koji je celina za sebe, estetski i žanrovski nešto potpuno drugačije od albuma "Alfa" i pojaviće se online 20. avgusta - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!