VRLO SAM SUJEVERNA: Tea Tairović jednu stvar nikada ne radi kako bi imala novca i zaista deluje

Novosti onlajn

12. 08. 2023. u 22:55

ENORMNUpopularnost, Tea Tairović krunisala je velikim solističkim koncertom na Tašmajdanu, a ponosno nosi i tutulu „kraljica bakšiša“ kada su svojevremeno društvene mereže preplavili snimci sa veselja na kojima dobija pozamašne količine novca.

ВРЛО САМ СУЈЕВЕРНА: Теа Таировић једну ствар никада не ради како би имала новца и заиста делује

Foto: Ustupljene fotografije

Jednom prilikom je izjavila da je uvek znala da proceni koje pesme donose dobar bakšiš, a malo ko bi rekao da je ova pevačica sujeverna, ili se možda u tome krije tajna?

Foto: ATA images

– Torbu ne smem da ostavljam na podu jer neću nikad imati para. Vrlo sam sujeverna redovno kucam u drvo i nosim crveni konac-  priznala  je Tea.

Foto: ATA images

Podsetimo pevačica Tea Tairović je pre dve godine na jednoj svadbi u Berlinu na zahtev gostiju pevala ovaj hit čak 47 puta, zbog čega je i dobila ogroman bakšiš.

-Tea je u subotu imala tezgu na romskoj svadbi u Berlinu. Kada je zapevala „Hajde“ svi su skočili i počeli da je kite evrima! Ruke su joj bile pune para – rekao je izvor za domaće medije tada i objasnio:

-Svi su naručivali samo tu njenu pesmu. Brojao sam, otpevala je „Hajde“ 47 puta. Čuo sam na kraju večeri da je dobila bakšiš 14.000 evra.

(Grand)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)