ŽELJKO MITROVIĆ DONEO DEFINITIVNU ODLUKU: Novi zabavno-satirični format će se zvati "Čoveče ne ljuti se", prva epizoda neće proći bez Đikija!

Promo

11. 08. 2023. u 16:00

Ovo su svi detalji novog projekta televizije Pink!

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ ДОНЕО ДЕФИНИТИВНУ ОДЛУКУ: Нови забавно-сатирични формат ће се звати Човече не љути се, прва епизода неће проћи без Ђикија!

Foto: Jelena Simonović

Željko Mitrović, vlasnik kompanije Pink Media Group, pre nekoliko dana je svojim pratiocima na Instagramu otkrio da se na televiziji Pink od jeseni sprema mnogo novih projekata, te istakao samo jedan od njih. U prvom videu koji najavljuje novi zabavno-satirični format na najgledanijoj komercijalnoj televiziji glavni akter bila je Marinika Tepić, a u drugom videu koji je danas objavio, Željko Mitrović otkrio je konačno ime ove emisije.

Naime, Željko Mitrović napisao je da će se novi zabavno-satirični format definitivno zvati "Čoveče ne ljuti se", iako je prvobitno bilo planirano da se zove “Žeksove ludorije” ili SSSS (Smešna Strana Srpske Sloge).

Moj novi zabavno-satirični format, koji najavih pre par dana sa Marinikom, zvaće će se definitivno “Čoveče ne ljuti se” – otkrio je Željko na svom Instagram profilu.

Mitrović je dodao i da prva epizoda svakako neće proći bez Dragana Đilasa.

Prva epizoda svakako nije mogla da prođe bez “dragog Đikija”, Alibabe i svih 40 razbojnika! – stoji u Željkovoj objavi na ovoj društvenoj mreži.

Kada je pre nekoliko dana najavio novi zabavno-satirični format, korisnici Instagrama su bili oduševljeni, a pohvale na račun novog projekta se samo nižu i na novoj najavi emisije „Čoveče ne ljuti se“.

„Zvuči kao smeh garantovan! Naziv emisije top, savršen spoj satire i komedije, predstavljajući političku scenu kroz humorističku prizmu. Bravo za idejni koncept! Jedva čekamo“, „Kidanje ozbiljno! Ali umreh od smeha bre“, „Genijalno“, „Iskreno, ovo ce biti pravi hit na televiziji“ – samo su neki od komentara na Željkovoj objavi, uz nezaobilaznu želju da saznaju kada počinje sa emitovanjem.

Podsetimo, kako je Željko napisao, ovaj format biće i naslednik nekadašnjeg formata “Nikad Izvini”, sa duhovitim prikazom srpske stvarnosti, a sudeći po komentarima, „Čoveče ne ljuti se“ će biti još jedan uspešan projekat ružičaste televizije i adut u novoj televizijskoj sezoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?