PONOSNA NA ĆERKU: Goca Tržan o školovanju naslednice

Novosti onlajn

02. 08. 2023. u 23:35

GOCA TRŽAN uvek rado govori o vaspitavanju svoje ćerke Lene, koju je dobila sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem i koju se od malih nogu trudi da izvede na pravi put, te je ponosna na to što je u tome uspela.

ПОНОСНА НА ЋЕРКУ: Гоца Тржан о школовању наследнице

Foto: V. Danilov

Ćerku nije upisala u privatnu, već u državnu školu, ne kupuje joj skupe krpice kao što to rade njene koleginice svojim naslednicama i ne eksponira je u javnosti, tako da Lena živi život drugačiji od svojih vršnjaka koju su deca poznatih roditelja. 

Foto: V. Danilov

Lena ima šesnaest godina i i dan-danas izbegava medijsku pažnju, ali ponosna mama nekad ume da obraduje svoje pratioce na mrežama fotografijama svoje naslednice, koja je izrasla u pravu lepoticu i neodoljivo podseća na majku iz mlađih dana.

Foto: V. Danilov

Snimci na TikToku govore da se odlično slažu, da je Lena nasledila od majke i crtu humora, ima izgrađen stav i buntonvnu prirodu. Osim svega navedenog, Lena je u odličnim odnosima sa Gocinim suprugom Rašom Novakovićem, a pevačica je jednom govorila o tome koliko je ponosna u kakvu osobu njena ćerka izrasta.

- Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam: 'Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa?', ona je u fazonu: 'E, nemoj da me maltretiraš, pusti me'. I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da, hvala Bogu, ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene. Obrazovanje je strašno važno - izjavila je Goca.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)