VIĐALI SMO JE UPLAKANU: Komšije Rade Manojlović izneli detalje o njenom privatnom životu

Novosti onlajn

02. 08. 2023. u 21:15

PEVAČICA Rada Manojlović svakodnevno je prisutna u medijima još od davnog učešća u muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda”, a poslednjih nekoliko godina posebno privlači pažnju zbog ljubavnog života.

ВИЂАЛИ СМО ЈЕ УПЛАКАНУ: Комшије Раде Манојловић изнели детаље о њеном приватном животу

Foto: V. Danilov

- Stalno je viđam u društvu sestre Marije. Pročitala sam u medijima da joj je ona sada i menadžer. To je lepo, ona je sigurno neće oštetiti i najiskrenije će je savetovati i raditi u njenu korist- priča Radina komšinica iz zgrade i dodaje:

- Ne znam da li ima nekog, nisam ni čula ni videla ništa. Iskreno da vam kažem, meni se čini kao da ona tek sada, nakon mnogo godina, shvata da nije trebalo tako lako da prokocka onog malog Milana. Bio je to dobar dečko, vidim okrenuo se veri. Pametna odluka, oduvek mi je bio previše fin i neiskvaren za javni posao.

Foto: V. Danilov

Porazgovarano je i sa fanovima, koji joj priželjkuju ljubav.

- Ona je toliko prijatna osoba, šteta što nema dečka. Vidi se da joj fali podrška i ta jača polovina u životu. Oduvek mi je odudarala od ostalih pevačica sa estrade, jer pleni iskrenošću i pozitivnom energijom. Zato i jesam njen fan - kaže iskreno jedan momak iz kraja.

Međutim, jedna starija žena iz komšiluka pevačice otkrila je da je Manojlovićeva dobijala cveće.

Foto: Novosti

- Stvarno ne volim da tračarim. Jednom je jedan mladić iz automobila izašao sa buketom ruža, a ona ga je čekala ispred zgrade. E, sada da li joj je prijatelj ili dečko ne mogu da kažem. Međutim, pre nekoliko meseci sam je jednom videla uplakanu. Baš mi je delovala iscprljeno i neraspoloženo. Šta li se tu zbilo, sam će ga bog znati - kazala je Radina komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Foto: ATA images

Sa druge strane, postoji i komšija koga nervira Manojlovićeva.

- Toliko me nervira i antipatična mi je. Stalno se čuje kako se glasno smeje - kaže ovaj gospodin.

U obližnjoj prodavnici su rekli da bivša “Zvezde Granda” dolazi u opuštenom izdanju i bez šminke:

- Često dođe u prodavnicu namrgođena i sa velikim, crnim naočarima, ali uprkos svemu tome nam se osmehne i odgovori ako je nešto pitamo. Shvati da je prepoznamo, ali ne želi da sa nama ulazi u neku dublju komunikaciju. Kupi šta joj treba u prodavnici, plati na kasi i ne ulazi u dublju konverzaciju.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo