KOLEGINICE SU MI GOVORILE DA KUPIM ŠANEL I ROLEKS: Rada Manojlović progovorila o pritiscima koje je trpela na početku karijere

Novosti onlajn

19. 07. 2023. u 14:40

RADA Manojlović redovna je tema modnih kritičara i godinama joj mnogi zameraju što više novca ne izdvaja za garderobu, ali i što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

КОЛЕГИНИЦЕ СУ МИ ГОВОРИЛЕ ДА КУПИМ ШАНЕЛ И РОЛЕКС: Рада Манојловић проговорила о притисцима које је трпела на почетку каријере

Foto: ATA images

Ona je sada priznala koliko su je pritiskali, pa otkrila i da su je čak starije koleginice nagovarale da više ulaže u stvari.

Za razliku od svojih koleginica, Manojlovićeva nikada nije podlegla pritiscima i radila onako kako rade svi, već je ostala devojka iz naroda koju publika upravo zbog toga obožava.

Foto: Novosti

- Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili u emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se uklopim u kalup - kaže Rada koja se u jednoj emisiji pojavila u haljini koju joj je sestra naručila u jednom onlajn šopu.

Foto: Novosti

- Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam - iskrena je pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila, zbog čega joj je danas drago.

- Ja sam čak i iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam garderobom - ispričala je Rada.

(TV Prva - emisija "150 minuta")

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti