SANJA VUČIĆ PAZARILA NEKRETNINU OD 270.000 EVRA: Podstanar sam već 11 godina, bilo je vreme

Novosti onlajn

18. 07. 2023. u 19:10

PEVAČICA Sanja Vučić jedna je od najangažovanijih ovog leta. Njen moćan glas i talenat da napravi dobru atmosferu pun su pogodak za gazde klubova, koje se utrkuju da je zovu.

САЊА ВУЧИЋ ПАЗАРИЛА НЕКРЕТНИНУ ОД 270.000 ЕВРА: Подстанар сам већ 11 година, било је време

Foto: ATA images

- U Budvi je uvek dobar provod. Nikada nisam ovde letovala, kad sam bila mala bila sam u Bečićima i nisam se provodila, ali Budva me asocira na posao. Neću živeti sa dečkom i dalje sam na relaciji Novi Sad - Beograd. Radila sam vredno i drugo da bih mogla sebi da priuštim jedan stan. U Beogradu sam podstanar evo već 11 godina, mislim da je bilo vreme, rekla je Sanja pa dodala:

Foto: Novosti

- Štedim novac, ono na šta najviše trošim je taksi i hrana. Moda je ipak prolazna, ne trošim na krpice, bitno je da mi bude udobno.

Pevačica se ranije borila sa viškom kilograma, a sada je progovorila o svom odnosu sa hranom.

- Mnogo volim da jedem. Teško mi je toga da se odreknem. U poslednje vreme sam prestala da treniram da bih imala život i snage da radim sama. Videćemo kako će taj odnos između mene i hrane da se odvija, ali i dalje sam ješna. Uskoro izlazi moja nova pesma "Zelenooka", mnogo sam uzbuđena, biću plavuša u spotu.

Kako već neko vreme uživa u ljubavi sa dečkom, Sanju smo upitali da li planira da stane na "ludi kamen".

Foto: Printskrin

- Još uvek ne razmišljam o udaji, kad bude bilo znaćete.

Da podsetimo, u medijima se pojavila vest da je Sanja kupila nekretninu od 90 kvadrata na Vračaru, koja košta 270.000 evra.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)