OTKRIVENI DETALJI UGOVORA SA GRANDOM: Posle spekulacija da produkcija uzima pare pevačima, Saša Popović otkrio sve cifre

Novosti onlajn

28. 06. 2023. u 20:06

O ZARADI mladih zvezda, ali i izgrađenih pevača koji sarađuju sa "Grand" produkcijom dosta se spekulisalo, a bivši direktor Saša Popović odlučio je da otkrije sve detalje ugovora koji su izvođači potpisali sa njim.

ОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ УГОВОРА СА ГРАНДОМ: После спекулација да продукција узима паре певачима, Саша Поповић открио све цифре

Foto ATA Images

Kako je naglasio, samo najbolji i najperspektivniji učesnici "Zvezda Granda" potpisali su ugovore sa produkcijom.

Foto: TV Prva printskrin

- Ovo je jako važno da kažem. Svi finalisti potpisuju ugovor, mnogi se plaše tog ugovora, međutim, ugovor je faktički napravljen ovako. Ugovor je aktivan samo za one kandidate koji mogu da naprave neki posao i od kojih možemo da napravimo neke nastupe, recimo od 1.000, 2.000, pa do 7.000, 8.000, 10.000 hiljada evra - rekao nam je Saša, pa otkrio koje mlade zvezde su ugovorom vezane za "Grand".

- Ugovore imaju na primer Aleksandra Mladenović, Zorana Mićanović, Uroš Živković i tako dalje. Ako nekoga možemo da napravimo zvezdom i da napravimo puno para, kako za njih tako i za produkciju, onda je taj ugovor aktivan, ako ne možemo, onda ih pustimo da rade kao što su radili i do sada - priznao je Popović.

Foto: Novosti

Nakon što je istakao da pevači nisu u obavezi da potpišu ugovor, osvrnuo se i na spekulacije da produkcija uzima većinu novca mladim pevačima, te da im ugovor više oduzima nego doprinosi.

- Mi kao produkcija uzimamo 30%, njihovo je 70%, a naše 30%. Ne možete nekome ko peva za 100 ili 200 evra da mu uzmete 30%, to nema šanse. Ali ako nekoga podignemo na 5.000, onda se tu prave obračuni i takvim kandidatima dajemo posle pesme i ti su ugovori i dalje aktivni, a zauzvrat svi oni imaju 9 godina reklamu i marketing - istakao je Saša.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

NAUČILA SAM DA NE ŽIVIM PO PRAVILIMA | Sa zvezdama na ti | Br. 16 | Aleksandra Tadić Cipka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)