VELIKI JUBILEJ: Ceca Ražnatović danas obeležava 21 godinu od važnog datuma u njenoj karijeri

Dušan Cakić

15. 06. 2023. u 08:05

NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na današnji dan 15. juna 2002. godine, održala je veliki i spektakularni koncert na Marakani, gde je okupila 100 hiljada ljudi.

ВЕЛИКИ ЈУБИЛЕЈ: Цеца Ражнатовић данас обележава 21 годину од важног датума у њеној каријери

Foto: N. Fifić

Spektakl na Marakani je nosio naziv „Decenija” po tadašnjem poslednjem Cecinom albumu, pa je otuda i dobio ime u narodu „Koncert decenije”.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Koncert je okupio ljude iz svih delova Evrope, a organizaciono je bio najzahtevniji do tada.

Foto: N. Fifić

Ceca je ponela dve odevne kombinacije o kojima se i danas priča, a koje su bile delo domaćeg dizajnera Zvonka Markovića.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Prva haljina bila je u zlatnoj boji i nosila je naziv “hobotnica” zbog resa koje je imala, dok je druga bila crna, a otkrivala je polovinu Cecinog tela.

Foto: N. Fifić

Vrhunac večeri bio je kada je folk zvezda izvela Veljka i Anastasiju na binu i otpevala veliki hit "Đurđevdan".

Foto: N. Fifić

Svetlana je pre godinu dana otkrila šta je radila u noći kada je veliki koncert na Marakani održan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Bilo mi je dvadest i kusur godina i plakala sam te noći, ali od sreće zahvaljujući vama. Uspomena za ceo život, nešto što se ne zaboravlja. Godine prolaze, uspomene ne blede. Naprotiv, još više sam ponosna na ono što smo zajedno stvorili, ono što obeležava moj život, a vi ste deo toga. Hvala – napisala je folk zvezda.

U nastavku - u videu ispod, podsetite se, pogledajte i poslušajte numeru "Tačno je" koju je Ceca između ostalih pesama pevala na koncertu, kao i atmosferu sa njega.

BONUS VIDEO:

UVEK SAM ISKRENA, NE UMEM DA SE PRETVARAM | Sa zvezdama na ti | Br. 14 | Milena Ćeranić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!